На Маневиччині відбулась акція «Квиток до успіху»

11 Липня 2017, 18:00
2240

Цей соціальний проект направалений на сприяння працевлаштуванню молоді та всього працездатного населення. 

Громадян ознайомлювали з найактуальнішими вакансіями як в Маневицькому районі, так і у Волинській області. Про це інформує Маневицький районний центр зайнятості

Проект передбачає проведення ярмарок вакансій на залізничних автовокзалах. Тому що саме тут відбувається переміщення великої кількості людей, в тому числі тих, хто бажає знайти роботу, її змінити або перекваліфікуватись. 

У вівторок, 11 липня, на території залізничного вокзалу спеціалістами Маневицького РЦЗ був організований та проведений захід. В ньому взяли участь приїжджаючі та від’їжджаючі з залізничного вокзалу громадяни.

«Роботу знаходить той, хто її активно шукає і робить все можливе, щоб її знайти, використовуючи для цього різного роду інформацію», – наголосив у своєму виступі начальник відділу взаємодії з роботодавцями Леонтій Довжик.

Він ознайомив присутніх з актуальними вакансіями на підприємствах, установах, організаціях району та за його межами. 

Прохожі могли ознайомитися зі стендами, на яких були розміщені актуальні вакансії Маневицького, Ківерцівського, Ковельського районів та інші. 

В першу чергу громадян цікавили умови праці, транспортна доступність та заробітна плата на підприємствах, які пропонують роботу.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024