У Маневичах перестали ремонтувати школи за батьківські гроші

12 Липня 2017, 20:39
2738

Під час літніх канікул у НВК «Маневицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназія ім. А.П.Бринського» проходять ремонтні роботи.

Голова Маневицької РДА Андрій Линдюк повідомляє, що два роки тому місцева влада вперше відмовилась від батьківський внесків на ремонт шкіл. 

«Згадую, як перший рік ніхто не вірив, що з того вийде щось позитивне. А таки все добре. І ремонти робляться, і матеріали закуповуються, і, що ГОЛОВНЕ, ніхто по списку не збирає коштів з батьків, – пише Андрій Линдюк. – Найбільша школа району, єдина гімназія має виглядати достойно, нехай не за рік, але ми зобов'язані це зробити! Звичайно, що при цьому ми точно не будемо забувати й інші школи району!».

Директор Маневицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназії ім. А.П.Бринського Андрій Деркач розповів для «Район.Маневичі» про цей ремонт: 

«Гроші й справді виділили наші районна державна адміністрація разом із районною радою. Тобто батьки в цьому участі не беруть. Сума грошей, яка йде на ремонт школи, зараз визначається за кількостю робіт. А це заміна вікон у вестибюлі та фасаді, на другому поверсі від учительської  повністю мінятимемо підлогу, вікна, стелю та шпаклівку».

Тому після літніх канікул на школярів чекає оновлена школа.

 


 

Коментарі
03 Вересня 2017, 00:29
На фоні масового зубожіння населення гоїв - геноцид-винищення у війні - то виглядає дуже кгуто. Після вимерання пенсіонерів, винищення військових , іміграції найбільш думаючи кагорти населення, тобто коли з 48 млн залишиться хочаб 30 млн.(чим меньше тим краще)- тоді економіка збалансується сама по собі, мінус Крим і ДНР з ЛНР - супер. Як Вам жидівський план гозвитку України? Пасібо моїм ДУПОЛИЗАМ що допомагають втілювати його в реальність. Хай Вас не хвилює " звідки гроші на то всьо"....ЛІСУ ЩЕ ВИСТАЧИТЬ на декілька десятків років, а потім можна гривню опустити до 40 за 1$ - дивись і будівництво шкіл розпочнем... але ж ні - на той час народжуваність ЗНИЗИТЬСЯ, то доцільніше буде одну школу закрити, а ще краще виділити кошти з РАЙОННОГО бюджету під патронатом Линдюка Андрія ( кошти батьків вперше за часів незалежності України залучатись не будуть) на закупку декількох десятків автобусів БАГДАН і возити дітей на навчання до обласного центру.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром