Спортсмен з Чорнижа здобув перше місце на Чемпіонаті України з велотуризму

16 Липня 2017, 10:12
4804

Спортсмен з села Чорниж Маневицького району Давид Сокол привіз золоту перемогу з Чемпіонату України з пішохідного та велосипедного туризму.

Змагання проходили у місті Світлодольськ Кіровоградської області. Волинську область представляли спортсмени Маневицького та Старовижівського районів. Про це йдеться на сайті КЗ «КОЦТКЕУМ».

Старт учасників з велосипедного туризму розпочався на дистанції «Фігурне водіння». Поставлена дистанція IV класу передбачала виконання 9 фігур: колію, коло, вісімку, ворота, кільце, перенесення предмету, гойдалку та стоп-лінію.

Серед хлопців перше місце здобув наш земляк Давид Сокол.

«Перемога в такому чемпіонаті була першою як для Волині, так і для мене особисто. Хотів би продовжувати брати участь у таких змаганнях, але маю перейти з юніорської команди в дорослу. Ось, наприклад, у вересні буде Кубок України-2017, але я вже не зможу входити в команду. Конкурентами на цьому змаганні для нас були всі комани, адже тут зібралися найсильніші. Проте я виокремив для себе дві команди з Харкова та одну із Вінниці», – розповів для «Район.Маневичі» вихованець туристсько-спортивних гуртків Центру творчості дітей та юнацтва села Чорниж Давид Сокол.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024