Маневицькі лісівники прибрали понад 10 соток лісу

25 Липня 2017, 19:38
2651

На території Маневицького лісництва лісівники втретє за рік прибрали стихійне сміттєзвалище.

Прибирання відбулось 24 липня. Втретє за останній місяць вони відновили інформаційний аншлаг, який нагадує громадянам просте і зрозуміле, що ліс має бути чистим. Про це Район.Маневичі повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

«На сміття у лісі можна натрапити всюди. Роблю обхід і часто повертаюся з «повними руками» – набитими вщент сміттєвими мішками. То там пакет лежить, то там ціла гора того, що вже комусь зайве. Не кажу вже про пластикові пляшки, скло, обгортки від їжі, – розповідає маневицький лісничий  Олександр Швець про ліс по трасі на Маневичі в бік хутора Лоше.

Цього року в Маневичах провели загальнообласну акцію «Чистий ліс»: завезли 100 тонн піску, все вирівняли, поприбирали, встановили інформаційний знак. Проте ліси знову засмічуються, а аншлах знищується. 

«Аншлаг дорого коштує, і витрати на техніку, яку доводиться залучати для прибирання, теж чималі. Людські руки уже з такими масштабами не справляються. От за цей час засмітили понад 10 соток території», – повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024