У Маневичах проходить літній відпочинок для дітей

07 Серпня 2017, 20:20
5434

У Маневичах на стадіоні «Колос» свою роботу розпочав чотириденний дитячий відпочинок.

Організаторами є дитячий християнський відпочинок «Перлина», що діє від Церкви християн віри євангельської смт Маневич «Вефіль».

Цей табір вшосте організовується в нашому селищі, але команда «Перлина» протягом року організовує таке дійство вже одинадцятий раз.

На території нашого району цього літа він проходив у селах Нова Руда, Градиськ,Троянівка, Велика Осниця, Тельчі, Гута Лісівська, смт Колки й зараз у Маневичах.

У перший день, 7 серпня, його відвідали 270 дітей різних віросповідань.

Основною метою є «вкласти» в дітей важливі цінності; аби вони любили та поважали своїх батьків; виховати їх так, щоб у них було правильне відношення до Бога.

На одному 50-хвилинному занятті вдень діти вивчають біблійні вірші та слухають історії. Далі вони відпочивають  на території стадіону, гарно проводять час, знаходять собі нових друзів, вдосконалються, творчо розвиваються тощо.

«Є  багато дітей обділених любов’ю, теплом, увагою. Тому ми маємо за мету проявити ту любов, аби діти відчували, що, перебуваючи тут, вони знаходяться у сім’ї», – розповідає директор Олександр Савчук.

Тут представлено 10 гуртків, наприклад, твістінг, рукоділля, малювання, ліплення солоного тіста, випалювання по дереву, господарчий гурток тощо.

Окрім цього, у сьогоднішній програмі передбачений «Спорт час».

«Діти зараз будуть мінятися: ті, що були на одному гуртку, підуть на інший. Наприклад, ті, що відпочивали на гірці, підуть на батут, або гратимуть в інші ігри. А до кінця вечора в нас запланований спортивний час», – повідомляє  Олександр Савчук.

Також діти поділилися з Район.Маневичі, що їм дуже подобається проводити час у цьому таборі, а деякі приходять сюди вже не вперше.















1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024