Маневицький чоловічий ансамбль взяв участь у Міжнародному фестивалі

16 Серпня 2017, 12:24
4413

Народний аматорський чоловічий ансамбль «Маневицька сотня» районного будинку культури (керівник Василь Дарчук) та начальник відділу культури райдержадміністрації Ігор Дерлюк взяли участь у VIII Міжнародному фестивалі фольклору «Мотольські ласощі», що відбувався у Мотолі (Білорусь).

На запрошення Іванівського райвиконкому Брестської області Республіки Білорусь вони взяли участь у конкурсі, що проходив 12 серпня. Про це йдеться на сторінці Відділу культури Маневич у Facebook.

Участь брали творчі колективи із різних областей та районів Республіки Білорусь, а також із Польщі, Литви та Росії.

Гості  із задоволенням куштували медовуху від маневичанина Сергія Ващука та коровай від майстрині із Довжиці Людмили Патейчук.

Народний аматорський чоловічий ансамбль «Маневицька сотня» районного будинку культури нагородили дипломом учасника фестивалю та подарунком.

Керівник делегації Маневицького району Ігор Дерлюк вручив закордонним партнерам сувеніри та буклети про культурний, туристичний та економічний потенціал нашого району.

«Неймовірні враження, обмін досвідом, поглиблення культурних зв'язків між Маневицьким та Іванівським районами – чудовий результат візиту до наших білоруських друзів!», – йдеться у дописі.

Участь у цьому фестивалі здійснили завдяки Програмі розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини у Маневицькому районі на 2016-2018 роки.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024