Для маневицьких роботодавців провели бліц-навчання з питань дотримання законодавства про працю

18 Серпня 2017, 11:03
1522

У Маневицькому районному центрі зайнятості провели бліц-навчання для роботодавців з питань дотримання законодавства про працю.

17 серпня у навчанні взяли участь 10 роботодавців району. Про це інформує Маневицький районний центр зайнятості.

Захід розпочала заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості Алла Корольчук, яка ознайомила зі складом учасників та порядком проведення навчання, а також презентувала послуги служби зайнятості для роботодавців.

Мета бліц-навчання: інформаційно-розֽ’яснювальна роботи з роботодавцями та ознайомлення їх з новинками в законодавстві про працю, відповідальність за порушення трудового законодавства.

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових Управління Держпраці у Волинській області Леся Федорчук детально та змістовно роз’яснила про зміни в законодавстві про працю, про особливості здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю.

Детально зупинилася на питаннях штрафних санкцій. Окремо наголосила на особливостях нарахування заробітної плати, вчасної виплати відпускних, лікарняних та деталях
прийняття працівників на роботу. Також розповіла про діяльність робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, яка створена та діє у Маневицькому районі.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39