У Маневичах відкрили сучасний ЦНАП

18 Серпня 2017, 17:53
11577

Урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг відбулось у п'ятницю, 18 серпня.

Участь взяли керівник проекту Роман Матвійчук, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк та голова Маневицької районної ради Анатолій Мельник.

Опісля вітального слова голів відбулось урочисте перерізання стрічки.

«ЦНАП Маневицької райдержадміністрації має всі необхідні складові: і просторі приміщення, і робочі місця адміністраторів, і рецепцію,  електронну чергу, електронний документообіг, відеозапис, звукозапис, SMS-інформування. Завдяки розумінню процесів з боку представників районної гілки влади та підтримки облдержадміністрації ми організували підведення та підключення окремого захищеного каналу зв'язку. Після придбання обладнання за кошти районного бюджету тут видаватимуть до кінця року закордонні поспорти і паспорти громадян України у формі картки. Цей ЦНАП буде одним з перших у районах, де ці послуги запрацюють», – розповів керівник проекту Роман Матвійчук.

Також він ознайомив присутніх і з фінансовою складовою цього проекту.

63% профінансовано в рамках модеренізації першого поверху за рахунок коштів гранту (1 мільйон гривень). 37% – районний бюджет (650 тисяч гривень). Загальні видатки на модеренізацію першого поверху і загалом ЦНАПУ – 1, 7 мільнонів гривень. Ремонт фасаду і площа біля ЦНАПу – за кошти районного бюджету.

«Для персоналу організовано багато різних тренінгів для того, щоб маневичани мали можливість побачити всю ту увагу, яка буде їм приділятися в рамках надання адмін послуг і при обслуговуванні мешканців селища та району», – розповів керівник проекту.

Послуги надаватимуться на першому поверсі і стануть зручними для кожного мешканця громади, в тому числі, для людей з обмеженими фізичними можливостями. Також у ЦНАПі обладнали й дитячу зону.

Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк повідомив, що у ЦНАПі працюватиме не менше 15 працівників.

1

Начальник відділу з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації Наталія Скороход провела ознайомлення із Центром надання адміністративних послуг, а також за допомогою працівників на практиці показала, як проходитиме робота.

2

1










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024