Колки: жінка звинувачує швидку у смерті чоловіка

18 Серпня 2017, 18:30
2836

Жителька Маневицького району звинувачує швидку у невчасному реагуванні та смерті чоловіка. 

18 серпня на прес-конференцію керівництва Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини ввірвалися чотири жіночки із вимогою терміново поговорити із головним лікарем. Про це повідомляє Волинь24.

Ініціатором цього стала дружина померлого мешканця Колок, Людмила Матушевська, яка заявила керівництву ВОЦЕМД, що у смерті її чоловіка винна швидка та пообіцяла звернутися в прокуратуру.

За словами жінки, на депутатський запит щодо неоперативного реагування швидкої надійшла відповідь від головного лікаря КЗ « ВОЦЕМДМК» Олега Куца, у якій той повідомив, що машина прибула через 24 хвилини після дзвінка до диспетчерської служби швидкої. 

Проте, дружина стверджує, що насправді машина їхала на допомогу аж 50 хвилин: «Якби вона отак приїхала, мій чоловік жив би! У нього було тяжке неврологічне захворювання, може він би помер і при тій самій бригаді. Ми не хотіли до вас звертатися, проте зараз такі випадки почалися у Колках масово», - розповідає потерпіла. 

Також Людмила Матушевська зазначає, що у листі вказано, що померлого ніхто не доглядав, не лікував, а дружини не було вдома.

«Він помер в мене на руках! В мене 15 свідіків! Ми з сусідкою, вона медичний працівник, зробили всі можливі маніпуляції, щоб його врятувати».

Жінка ображена на таку відповідь від головного лікаря Головний лікар КЗ « ВОЦЕМДМК» Олега Куца, називає її брехнею та обіцяє не залишити цю справу без уваги та звернутися в прокуратуру.

Олег Куц, своєю чергою, обіцяє провести службове розслідування з цього приводу. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024