Жителі Колок спілкувалися з головним лікарем екстреної медичної допомоги у Волинській області

20 Серпня 2017, 08:23
3024

На прес-конференції, яка відбулась в приміщенні ЦОД, головний лікар КЗ «ВОЦЕМДМК» Олег Куц доповів про розвиток екстреної медицини у Волинській області.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«Спростовано інформацію про негативні наслідки реформи екстреної медицини, продемонстровано нові методики, новації та напрацювання за останні чотири роки. Представили результати службових розслідувань, висвітлених пресою випадків смертей у Маневицькому районі», –  йдеться у дописі.

Проте багато жителів Колок та сіл, що обслуговуються цією екстреною медичною допомогою, не погоджуються зі сказаним.

«Хочу сказати стосовно листа, який надає головний лікар медичної допомоги, з приводу відповіді на запит народного депутата щодо бригади у Колках. Він сказав, що у нас лише три виклики на добу, це середньостатистичні дані, а у інших бригадах більше навантаження. Наприклад, коли ми запитали про кількість викликів за останніх півроку в Цмінській бригаді – відповіді не отримали, лише почули, що це не показник. Кількість населення лише Колківської ОТГ складає близько 16 тисяч людей. Крім того, Колківська бригада обслуговує села,  які не увійшли до нашої ОТГ: Копилля, Чорниж, Гораймівка, Красноволя, Куликовичі і прилеглі до них села. Це вже біля 20 тисяч населення»,  – розповідає жителька Колок, яка була присутня на прес-конференції, Ірина Олійник.

Також жінка розповіла, що на зустрічі Олег Куц сказав, що він особисто направив лист в управління охорони здоров'я щодо забезпечення Колок двома цілодобовими бригадами, проте ні оригіналу, ні копії присутні не побачили. Піднімали питання про доїзд швидкої: за словами головного лікаря швидка їде 17-24 хвилини, але жителі селища неодноразово скаржились на те, що вона їде мінімум 35-40 хвилин. 

 

Коментарі
20 Серпня 2017, 14:37
Мета журналістів і вашого видання- доносити до людей об'єктивну і повну інформацію. Чого, на жаль, в цій публікації ми не побачили. Адже що хотіли колківчани?- щоб вчасно і якісно надавалась екстрена медична допомога. Люди приїхали до Олега Куца з рядом претензій, про які ви навіть і не згадали. Прочитавши цю публікацію, складається враження, що колківчан там дуже чекали і гостинно зустріли. Насправді все було не так
20 Серпня 2017, 14:49
А вам не здається, що в коментарі висвітлена інформація і з вашої сторони? Читайте уважніше і до кінця.
20 Серпня 2017, 15:32
Скільки ці люди мають терпіння їм брешуть, як тільки стосується їхнього крісла, збирають конференцію журналістів і замилюють очі всім аби було все так як їм було вигідно.
20 Серпня 2017, 17:03
Факти залишаються фактами....скільки б не пояснювали від чого померли люди,але всі знають, що швидка вчасно не приїхала...Насамперед це хвилює людей. Для чого щось пояснювати, оправдовуватись.Зробіть висновки і вирішуйте цю проблему,бо завтра може бути знову пізно...
30 Серпня 2017, 03:55
До речi, вiдносно середньостатистичних даних, про якi говорив Куц, що в Колках три виклики-так от в Маневичами викликiв меньше, як в Колках.i , як би не брехав Куц, на цьому не закiнчиться, закон на стронi людей, вони не Мали права скорочувати бригаду, i ми це докажемо в судi. Саме цiкаве будет тодi, коли про це почнуть писати РФ, тiльки тодi заворушаться, а ще за моральный заплатить,Куца чекае дуже веселее життя.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024