У розважальних закладах Колок і п’яти сіл «виловлювали» неповнолітніх

22 Серпня 2017, 17:50
2851

У вихідні дні, 18-19 серпня, служба у справах дітей Маневицької райдержадміністрації спільно з районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Маневицьким відділом поліції ГУНП у Волинській області провела профілактичні рейди щодо роботи закладів торгівлі та відпочинку молоді у вечірній час на території району.

Під час проведення цих заходів відвідали розважальні заклади селища Колки та сіл Куликовичі, Красноволя, Велика Осниця, Цміни, Старий Чорторийськ та перевірили дотримання власниками цих закладів обмежень щодо відвідування їх неповнолітніми. На жаль, у ході проведеної роботи знову виявлено четверо неповнолітніх, двом із яких – по 15 років, що перебували в закладах без супроводу дорослих, – повідомляють у прес-службі РДА.

З неповнолітніми, які були виявлені без нагляду батьків у пізній час, проведено профілактичні бесіди  з питань попередження вживання алкогольних напоїв, попередження злочинності та протиправних дій. Крім того, повідомили батьків неповнолітніх про місце перебування їхніх дітей та поінформовали про недопущення в подальшому випадків перебування їх у вечірній і нічний час без супроводу дорослих. 

На трьох власників розважальних закладів працівники поліції склали адміністративні протоколи за порушення правил торгівлі. Із працівниками цих закладів проведено інструктаж про недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Коментарі
23 Серпня 2017, 11:30
та в Колках в Сузір'ї, не то що неповнолітнім, а навіть малолітнім продають( і всі про це добре знають, аби вмів сказати що хочеш....і т. Таміла продасть
23 Серпня 2017, 15:55
Шановна, тобі в першу чергу продаємо, якщо ходиш до нашого закладу і знаєш про це! Саме так ми і заробляємо але тепер ваші легаві прикривають цю річ не буде де потанцювати і випити дітям до 16-ти
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024