Центр зайнятості шукає працівників у місцевий автосервіс

25 Серпня 2017, 14:38
4894

Фахівець районного центру зайнятості Анюта Зеленко з робочим візитом відвідала приватне підприємство «МАНЕВИЧІ-СЕРВІС» для налагодження співпраці.

Підприємство здійснює широкий спектр робіт з технічного обслуговування, діагностики та ремонту легкових автомобілів та мікроавтобусів європейського і вітчизняного виробництва. Про це інформує Маневицький районний центр зайнятості.

З керівником підприємства Анатолієм Музичуком обговорили низку питань стосовно шляхів забезпечення професійними кадрами та використання нових підходів у роботі Державної служби зайнятості. 

Фахівець служби зайнятості зазначила, що сьогодні служба зайнятості пропонує роботодавцям новий широкий спектр послуг, серед яких якісний підбір працівників, професійне навчання за направленням служби зайнятості для потреб роботодавців, компенсація витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця в пріоритетних галузях економіки, організація тимчасових робіт тощо.

Крім того, вже звичними є такі сервіси як, відеорезюме шукачів роботи та онлайн-співбесіда з роботодавцем. 

Під час розмови, Ататолій Музичук повідомив про потребу в працівникові за професією інженер-випробовувач, а також надав вичерпну інформацію про характер та режим роботи, розмір заробітної плати та вимоги до претендентів.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39