Як у Колках пройшов День незалежності

26 Серпня 2017, 12:35
4012

Священики Колківського благочиння зібрались для соборної літургії в колківському Свято-Хрестовоздвиженському храмі.

Після Божественної літургії звершили молебень з нагоди Дня незалежності, а також піднесли молилитву за тих, в кого незабаром розпочинається новий навчальний рік. Про це йдеться на сайті Колківського благочиння.

По закінченні церковної молитви священики разом з колківською молодіжкою «Дорога додому» провели святкування Дня незалежності України. Розпочалося все зі спортивного змагання – «Забігу у вишиванках».

Після забігу – вікторина на знання української історії та сьогодення, яку провела Ірина Літвінчук.

Поетичний конкурс на складання віршів про любов до рідної землі був проведений  Миколою Панасюком.

А спортивні змагання – стрибки на скакалці, перетягування каната  – пройшли під керівництвом Володимира Бортніка.

На завершення святкових заходів хор священиків Колківського благочиння подарував учасникам змагань і конкурсів та глядачам декілька народних пісень та творів українських композиторів. 

Переможці отримали з рук отця благочинного пам’ятні грамоти та подарунки.

В другій половині дня на території колківського храму Воздвиження Чесного Хреста відбувся VI Патріотичний зліт молоді, який цього року мав тему «Церква і держава».

Увечері, на святковому концерті в Маневичах, хор священиків Маневицького району – а це співочі священики Маневицького та Колківського благочинь – привітав маневиччан з Днем Незалежності музичним дарунком. Зі святкової сцени прозвучали церковний піснеспів «Воскресение Христово видевше», «Реве та стогне Дніпр широкий» та «Під вікном бузок пахучий».


2


1




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024