У Маневичах нагороджували школи району

31 Серпня 2017, 15:27
2704

У Маневичах відбулась традиційна серпнева педагогічна конференція, на якій підвели підсумки минулого навчального року та накреслили плани на новий 2017-2018 навчальний рік.

Про це йдеться на сайті Маневицької райдержадміністрації.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентина Книш сказала, що якщо робити аналіз в порівнянні з іншими районами щодо матеріально-технічної бази, то ми виглядаємо на багато краще. З уст начальника відділу освіти прозвучала доповідь на тему «Нова українська школа», в якій вона зупинилась на питанні якості освіти, несприйнятті популістичних рішень щодо відкритті пустих класів і шкіл, проаналізувала ЗНО, ДПА та особливо зупинилась на питанні рівні знань української мови.

«Враховуючи потенціал попередніх років, освіта сьогодні вибухнула.  Ми маємо великі позитивні зрушення. Я побачив, що нереальних неможливих завдань для вас немає. В районі є величезне визнання ваших справ. А ми в свою чергу будемо дбати про матеріальне забезпечення вчителя і школи. І це не просто голосні слова. На державному рівні проводиться політика підняття заробітної плати вчителя, а також його пенсійне забезпечення. А на районному рівні ми подбали про ремонти, комп’ютери, ноутбуки, нові дошки та плазмові телевізори», – виступив голова райдержадміністрації Андрій Линдюк.

За підсумками роботи закладу у 2016-2017 навчальному році, підготовку до 2017-2018 навчального року, благоустрій пришкільної території серед ЗОШ І-ІІІст.: І місце здобула Куклівська ЗОШ, яка отримала сертифікат на суму 5 тисяч гривень; ІІ місце в Красновільської ЗОШ – 4 тисячі гривень, за ІІІ місце, яке здобула Великоосницька ЗОШ, 3 тисячі гривень.

Серед ЗОШ І-ІІ ступенів:

І місце в Копиллівської ЗОШ і 5 тисяч гривень.

ІІ – в Черевахівської ЗОШ і 4 тисяч гривень.

ІІІ – в Криничненської ЗОШ і 3 тисяч гривень.

Серед ЗОШ І ступеня відмітили лише школа села Хряськ і вручили сертифікат на суму 3 тисячі гривень.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024