У Маневицькому районі нагородили школярів за перемоги в конкурсах

06 Вересня 2017, 12:21
3516

У 40 учнівських лісництвах цього року оголосили і провели 4 обласних профорієнтаційних конкурси – на кращий твір і малюнок на тему «Людина і ліс», на кращий проект дендрологічного парку, скверу чи пам’ятної алеї (для територій дитячих садків, шкіл, Будинків культури чи клубів, храмових комплексів, меморіалів, громадсько значимих місць, сіл, селищ, містечок) та на кращий малюнок на тему «Охорона праці та безпека виконання робіт у лісовій галузі очима дітей». 

Про це йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

Найголовнішу нагороду – 1 місце і грошову премію у розмірі 5 тисяч гривень виборов за зайняте перше місце в обласному конкурсі серед учнівської молоді на кращий проект дендрологічного парку, скверу, пам’ятної алеї учнівський колектив 8 класу (керівник Терещенко Н. М.) НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ с. Городок» Прилісненської ОТГ Маневицького р-ну – ДП «Городоцьке ЛГ» за чудові проекти рокарію та квіткової мозаїки.

Більшість переможців за традицією працівники управління, представники державних підприємств нагороджують на урочистих лінійках, присвячених Дню знань.

На свято Першого дзвоника, крім голови обласної організації Товариства лісівників України Бориса Бабеляса, до школярів завітали також директор ДП «Городоцьке ЛГ» Віктор Данилюк та голова профспілкової організації лісгоспу Олена Некрашевич. Попри головну нагороду обласного конкурсу, вручено ще заохочувальні премії лісогосподарства багатьом активним маленьким лісівничим – творцям великого лісу.

 «Лісовою подією» для освітян Волині став візит працівників ДП «Поліське ЛГ» до ЗОШ І-ІІІ ст. села Старий Чорторийськ.

«Дирекція школи виділила під учнівське лісництво одну із найпросторіших класних кімнат. До нового навчального року ми провели тут капітальний ремонт. Підлогу, перш аніж фарбувати, довелося поциклювати, стільки шарів фарби зібралося. Довели до порядку стелю і стіни, закупили для кабінету сучасну стінку, подбали про наочне оформлення», – розповідає головний лісничий ДП «Поліське ЛГ» Володимир Мирка.

Юні лісники зібралися на урочисте відкриття класу Чорторийського учнівського лісництва. Головний лісничий ДП «Поліське ЛГ» Володимир Мирка, директор школи Оксана Брик та керівник учнівського лісництва Ольга Вейна перерізали стрічку. Учнівське лісництво, що прописалося у школі, вразило усіх і затишком, і простором, особливо ж – наочним оформленням. Тут дорослі і юні лісівники провели спільний урок лісу. Його відкрив прес-секретар Волинського ОУЛМГ Сергій Цюриць.

Подарункові сертифікати для придбання цифрових фотоапаратів отримали керівники Колківського, Годомицького, Четвертянського та Рудниківського шкільних лісництв.

Нагородили і переможців обласних конкурсів на кращий твір та дитячий малюнок на тему «Людина та ліс». За зайняте друге місце нагороділі  учня 4 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Старий Чарторийськ Маневицького району Тараса Вейну (ДП «Поліське ЛГ», 1200 грн).


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024