На Маневиччині військові навчання проводитимуть інструктори, які мають бойовий досвід у зоні АТО

08 Вересня 2017, 12:40
5537

У Маневицькому районі розпочалися військові навчальні збори з військовозобов’язаними загону територіальної оборони.

Вони триватимуть від 7 вересня до середини цього місяця. Про це йдеться на сторінці Волинського обласного військового комісаріату.

До практичних занять залучатимуться жителі Маневицького району, які прибули отримати військовий вишкіл. Підготовку бійців загону проводитимуть інструктори, які мають бойовий досвід участі в районі проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.

У перший день навчань провели заходи щодо оповіщення, збору і комплектування загону оборони.

Впродовж навчальних зборів з особовим складом загону оборони, безпосередньо в польових умовах, будуть проведені практичні заняття з вогневої підготовки (з виконанням практичних вправ стрільб із стрілецької зброї), тактичної, тактико-спеціальної підготовки, інженерної підготовки, військово-медичної підготовки (надання першої медичної допомоги), підготовки зі зв’язку, мінної безпеки, військової топографії.

Основні завдання навчальних зборів спрямовані на вдосконалення рівня індивідуальної підготовки особового складу, набуття навиків в складі підрозділу та впевнених дій під час виконання завдань за призначенням, зокрема практично навчатися особливостям та порядку несення служби на блокпостах і під час охорони важливих об’єктів і комунікацій.

«Також, окремо хочемо повідомити місцевих жителів, що навчання будуть проводитись по всьому Маневицькому районі, тому не слід лякатися людей у військовій формі та зі зброєю у ваших населених пунктах та навколишніх об’єктах!!!», – йдеться у дописі.

1


1

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром