На Маневиччині бійці загону територіальної оборони склали Військову Присягу

09 Вересня 2017, 11:28
4766

У Маневицькому районі пройшов другий день військових навчальних зборів.

З самого ранку бійцям загону територіальної оборони провели вручення зброї. Про це йдеться на сторінці  Волинського обласного військового комісаріату.

Весь особовий склад загону прибув на площу перед Маневицьким будинком культури для урочистого приведення до складання Військової Присяги, адже в загоні є бійці, які не проходили військової служби, або проходили її ще за часів Радянського Союзу. Тому перед лицем своїх бойових товаришів, вони склали присягу на вірність українському народові.

Бійців привітали рідні та близькі, голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк та військовий комісар Волинського обласного військового комісаріату полковник  Роман Кулик

По закінченню відбувся молебень, який провели військовий капелан загону оборони та місцеві священники.

Повернувшись в базовий табір, бійці приступили до практичних тренувань з тактико-спеціальної підготовки, зокрема тактичного пересування і переміщення під час ведення вогню, а також закладення та знешкодження мін та інших вибухових пристроїв.

 

Нагадаємо, з метою недопущення панічних настроїв та надзвичайних ситуацій інформуємо місцевих жителів про заборону знаходження в лісовому масиві на північно-західній околиці Маневич, адже, в період з 9 по 11 вересня проводитимуться навчальні стрільби та гранатометання на території стрільбища Маневицької виправної колонії №42, –йдеться у дописі.




1



2


1



1


1



1


1

1




1


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024