У Старому Чорторийську чоловік побив односельчанку

12 Вересня 2017, 18:42
2653

Маневицький районний суд розглянув кримінальне провадження, в якому йдеться, що житель села  Старий Чорторийськ, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, після сварки з односельчанкою умисно штовхнув її рукою в спину, від чого остання впала на землю.

Про це йдеться в судовій справі, яку розглянув Маневицький районний суд.

Опісля чоловік нагнувся над жінкою та наніс їй 2-3 удари кулаком  в область лівої руки. Цим він спричинив тілесні ушкодження у вигляді синця лівого плеча, закритого перелому V п'ясної кисті лівої кисті зі зміщенням. Згідно висновку судово-медичної експертизи вони відносяться до категорії тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Обвинувачений свою вину визнав повністю.

Разом з тим суд приймає до уваги дані про особу обвинуваченого, а саме: негативну характеристику за місцем проживання, що він ніде не працює, в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення умисних злочинів, але судимість погашена у встановленому законом порядку.

До обставин, що пом'якшують покарання обвинуваченого, суд відносить щире каяття. Проте вчинення злочину щодо особи похилого віку обтяжують покарання.

Суд призначив обвинуваченому обмеження волі на 1 рік .

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39