Маневичани посіли призові місця на обласних спортивних змаганнях

17 Вересня 2017, 13:25
2234

У Шацькому районі в таборі «Супутник» із 14 по 16 вересня проходили змагання серед вчителів, відділів освіти та вишів області.

Такі дійства щорічно організовує Волинський обласний Центр туризму.

Для учасників підготували: спортивне орієнтування, дистанцію «Смуга перешкод», комбіновану естафету з велосипедного і водного туризму, також проводили конкурси краєзнавчої вікторини, кашеварів і художньої самодіяльності.

У змаганнях участь взяли і команди Маневицького району.

Відділ освіти та вчителі об'єдналися у художній самодіяльності та отримали І місце.

Вчителі (група А) отримали ІІ місця на смузі перешкод та спортивному орієнтуванню.

Із «боями» педагоги Маневицького району у загальнокомандному заліку посіли ІІ місце.

«Такі змагання проходять давно, але Маневицький район раніше уже займав І місце в області серед вчителів десь у 1986 році. І ось ми знову серед призерів», – розповіла директор Маневицького районного центру творчості дітей та юнацтва Валентина Ковальчук.

Відділ освіти Маневицької райдержадміністрації цього року вперше взяв участь у цих туристичних змаганнях. У загальному заліку вони посіли ІV місце, але на смузі перешкод та на естафеті з велосипедного і водного туризму  мають два ІІ місця.

«Дуже добре, що сьогодні велика увага звернена на туризм. У планих ми маємо провести у районі змагання такого ж типу, бо це і здоровий спосіб життя, і відпочинок, і вміння працювати у команді. Правду кажуть, "хочеш перевірити людину, візьми з собою у похід або на змагання"», – поділилися Валентина Ковальчук.

Ось так Маневиччина стає відомою не лише лісами, бурштином, грибами і т.д., а й своїми спортивними здобутками. З чим ми і вітаємо наших призерів.












 

Фото зі сторінки Відділу освіти Маневицької РДА.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024