Про найцікавіші новини Волині читайте у свіжому випуску тижневика «Сім’я і дім»

22 Вересня 2017, 08:38
1636

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про луцького кликуна, який щодня опівдні виконує древній ритуал на В’їзній вежі замку Любарта. У ролі глашатая – Владислав Старенков. Він закликає жителів та гостей міста побувати в історичному Луцьку. Про особливості професії кликуна читайте у тижневику «Сім’я і дім».

Наприкінці серпня 2014 року у полон до терористів потрапив майор тодішньої 51-ї бригади Ігор Підлісний із Володимира-Волинського. Знайомі та друзі офіцера підтримували його родину як могли, рідні та близькі ж щодня молилися та робили все можливе, аби батько двох дітей якнайшвидше повернувся з полону. Нині Ігор Підлісний – заступник обласного військового комісара. Як живе службовець, який за три дні двічі побував у полоні, дізнавайтеся зі сторінок тижневика.

Традиційні обласні змагання з лісового багатоборства серед підприємств лісомисливського обласного управління відбулися в угіддях Лобачівського лісництва Горохівського лісгоспу. Два дні спритні та дужі лісівники гасали навипередки дібровами, жбурляли важкі колоди, скакали вздовж лісових путівців, смажили дичину зі свіжими грибами та готували просто неба запашну рибальську юшку. Як відбувалися змагання, читайте на сторінках газети.

Спортивна школа з веслування на байдарках та каное функціонувала у Ковелі з 1984 року при заводі «Ковельсільмаш». Нині заклад реорганізований, проте попри всі труднощі ковельським веслярам вдається здобувати успіхи.

Село Переспа у Рожищенському районі може похвалитись як історією, так і сьогоденням. Бо хіба ж у кожному невеличкому населеному пункті є, наприклад, шинок-музей чи справжнісінький вокзал? Придорожня місцина таїть у собі чимало таємниць. Пропонуємо помандрувати разом на сторінках газети.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024