Суд на 2 місяці відсторонив від виконання службових обов’язків маневицького посадовця

27 Вересня 2017, 18:14
3715

Старший слідчий прокуратури Волинської області звернувся до Луцького міськрайонного суду Волинської області із клопотанням про відсторонення посадовця від виконання посадових обов’язків строком на 2 місяці, мотивуючи тим, що особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди.

На думку слідчого прокуратури та прокурора відсторонення посадовця від зайняття посади Маневицького селищного голови забезпечить умови для всебічного дослідження усіх обставин кримінального провадження та встановлення винних осіб.

З аналізу поданих слідчим доказів, а саме: протоколу про результати аудіо-, відео контролю особи від 16 серпня, протоколу огляду місця події від 20 вересня, протоколу огляду, ідентифікації та помічених грошових коштів від 20 вересня слідчий суддя встановив, що оголошена підозра високопосадовцю є обґрунтованою.

Нагадаємо, 21 вересня 2017 року посадовій особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

З врахуванням усіх доводів, суддя встановив, що є всі підстави для задоволення клопотання слідчого прокуратури і відсторонення посадовця від посади голови Маневицької селищної ради Волинської області строком на 2 місяці.

 Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Волинської області протягом 5 днів з дня її оголошення.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024