Прилісненці відсвяткували три професійних свята

02 Жовтня 2017, 15:19
4956

У Будинку культури села Прилісне, 29 вересня, пройшов святковий концерт для працівників освітянської ниви, дошкільної галузі та бібліотекарів.

Привітати присуніх із їхніми професійними святами завітав заступник сільського голови Олексій Гнатюк. Про це йдеться на сайті Прилісненської ОТГ.

 У рамках святкування спеціаліст та начальник гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради нагороджували грамотами «винуватців» свята.

Приємним сюрпризом для багатьох стали відзнаки високого рівня. Так, голову методичної ради освітнього округу Прилісненської сільської ради Світлану Шипелик нагородили грамотою управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації.

Найбільше нагород отримала керівник навчально-виховного комплексу «Загальнооосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад с.Городок» – філії опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» Ніна Терещенко. До грамот за перемоги в різних конкурсах окружного, районного і навіть обласного рівня приєдналась Подяка Ніні Терещенко за сулінну працю, особистий внесок у навчання і виховання підростаючого покоління.

На свято запросили й ветеранів педагогічної праці, які почули зі сцени багато теплих слів вдячності, а також квіткові подарунки.

Концерт вдався на славу. Адже музичні вітання, вірші, гуморески, танці і навіть акробатичні номери виконували цьогоріч учні усіх навчальних закладів округу. Порадували співом і педагоги: Анастасія Матвійчук, Наталія Ковердюк, Іванна Мельник.










1














 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39