У Старому Чорторийську для ветеранів влаштували свято

03 Жовтня 2017, 18:15
3045

У селі Старий Чорторийськ відбулись урочистості до Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана.

Ведуча Ніна Повар наголосила, що цей день є визначним і особливим, оскільки кожен повинен пам’ятати свою історію, шанувати та надавати підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам. Адже турбота про них – справа суспільства, а моральна підтримка особливо відчувається у поважному віці. Про це йдеться на сайті Маневицької РДА.

З вітальним словом до підопічних закладу звернулися – начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Руслан Козак, директор територіального центру соціального обслуговування Андрій Леферович, голова громадської районної організації «Ветерани війни і праці» Дмитро Фальковський, президент клубу «Золотий вік» Наталія Степанюк та в.о. завідувача відділення Оксана Прус.

В продовження свята звучали слова вдячності, підтримки та музичні вітання від працівників районного Будинку культури та клубу «Золотий вік», що функціонує при територіальному центрі. Гості свята відчули себе не лише глядачами на цьому святі, а й безпосередньо учасниками пісенного дійства.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром