Як пройшла школа професійної майстерності для бібліотекарів

21 Жовтня 2017, 12:45
4492
Другий рік поспіль районна бібліотека проводить школу професійної майстерності на тему «Інтенсивність використання та популяризація краєзнавчого ресурсу» на базі бібліотеки-філії села Старий Чорторийськ. 
 
Пізнавальним початком школи були екскурсії у Свято-Хресто-Воздвиженський чоловічий монастир, де отець Лаврентій повідав історію відновлення та теперішнє життя монастиря, а також у музей історії села Старий Чорторийськ місцевої школи. Микола Кальковець, вчитель історії, провів екскурс сторінками створення села, розповів про героїв всіх поколінь Старого Чорторийська, – йдеться у блозі Маневицької ЦРБ.
 
Любов Солов'янчик, директорка ЦБС, висвітлила тему «Бібліотечне краєзнавство, як важлива складова діяльності ЦБС». Про бібліотечне краєзнавство та роботу з дітьми говорила Олена Хом'як, заступниця директора ЦБС по роботі з дітьми. 
 
Огляд краєзнавчих періодичних видань провела Іванна Луцик, завідуюча відділом обслуговування ЦРБ. 
 
Присутні обговорювали актуальні питання по краєзнавству та ділилися досвідом: родзинки краєзнавчої роботи в моїй бібліотеці; виховання патріота через краєзнавство.
 
Бібліотекарі мали змогу також покреативити та взяли участь у майстер-класі по виготовленню ангелів, який провела вчителька початкових класів місцевої школи, керівниця гуртка «Вишиванка» Надія Тачинська зі своїми вихованками.
 
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024