Маневичани взяли участь у глобальній екологічній акції

24 Жовтня 2017, 13:35
1499

Нещодавно в усіх районах Волинської області лісівники провели тематичні уроки.

Під час таких бесід вони намагалися привернути увагу дітей до взаємозв’язків між людиною та природою, розповісти про важливість лісу та відповідальне користування лісовими ресурсами. Про це йдеться на сайті ВОУЛМГ.

Школярі також отримали інформацію про важливість FSC-сертифікації. Зокрема, ознайомились із логотипом лісової сертифікації, що є невід’ємною складовою організації лісового господарства, яка ґрунтується на міжнародних вимогах.

Відповідні зустрічі з дітьми днями провели працівники ДП «Маневицьке ЛГ» – у Маневицькій ЗОШ І-ІІІ ст., ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» – Павлівській ЗОШ І-ІІІ ст., ДП «Городоцьке ЛГ» – Городоцькій ЗОШ І-ІІІ ст., ДП «Горохівське ЛМГ» – Горохівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Лобачівської та Берестечківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Лісівники ДП «Камінь-Каширське ЛГ» подібні зустрічі провели зі школярами сіл Підцир’я Камінь-Каширського р-ну, а до Скулинської та Білинської шкіл завітали з ДП «Ковельське ЛГ.

З метою підвищення обізнаності населення щодо управління лісами, поширення інформації щодо схеми сертифікації FSC були проведені бесіди у Колківському та Рудниківському шкільних лісництвах Маневицького р-ну.

З сертифікацією лісів познайомилися і восьмикласники, які також є учнями шкільного лісницва, Старо-Чорторийської загальноосвітньої школи  I-III ступенів.


 

Коментарі
25 Жовтня 2017, 01:09
У тексті є помилка, працівники Маневиького ЛГ провели акцію з вихованцями Маневицького учнівського лісництва, що діє при Маневицькому районному Центрі творчості дітей та юнацтва
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024