Як у Маневичах відсвяткували День соціального працівника

05 Листопада 2017, 08:02
4442

У Маневицькому районному Будинку культури відбулись урочистості до Дня соціального працівника.

Це свято відзначають у кожну першу неділю листопада. Свої привітання у п’ятницю, 3 листопада, отримали й представники соціальних служб Маневицького району, а саме:  управління соціального захисту населення, Пенсійний фонд, центр зайнятості, соціальний захист людей з обмеженими можливостями, соціальна служба для дітей, сім’ї і молоді.

«Ви заслуговуєте на те, щоб вас вітали щотижня. Адже кожен тиждень ви йдете до людей, які потребують вашої уваги. Цю чуйність відчувають пенсіонери, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні, люди з обмеженими можливостями. Вірю, що ваш професіоналізм люди та держава оцінять на належному рівні», – виступив із вітальним словом голова Маневицької районної ради Анатолій Мельник.

Із професійним святом працівників соціальної сфери привітав і секретар селищного голови Володимир Черчик.

Подяки та грамоти отримали найкращі працівники соціальної сфери селища. Також соцпрацівників своїми виступами привітали творчі колективи Маневиччини.

Проте не всі виступаючі встигли «звернутись» зі своїми номерами до гостей свята, адже воно закінчилося підсвічуванням ліхтариками та вдячними усмішками соцпрацівників. Але, попри технічні несправності, усі були задоволені, адже свято вдалось на славу.










1











 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024