Маневичани вшанували полеглих героїв Революції Гідності

21 Листопада 2017, 11:10
2760

Напередодні Дня Гідності та Свободи у Маневичах відбувся урочистий мітинг вшанування героїв Революції Гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні.

З нагоди четвертої річниці Революції Гідності виступили голова Маневицької РДА Андрій Линдюк та голова районної ради Анатолій Мельник.

«У цей день українці заявили про своє бажання жити у  європейській державі. Та велику ціну вони  заплатили за своє прагнення. Революція Гідності – це шанс увійти до кращого життя, який ми тепер не маємо права втратити», – виступив Андрій Линдюк.

Школярі поклали свічки до стенду Пам’яті Героям Небесної Сотні, а також букети  живих квітів лягли до його підніжжя. Аматорський колектив «Маневицька сотня» акапельно заспівали Гімн скорботи.

Благочинний Маневицької округи УПЦ протоієрей Тарасій та настоятель каплиці УПЦ КП отець Михайло відправили панахиди за Небесною Сотнею.

Усіх полеглих Героїв присутні вшанували хвилиною мовчання.

Опісля у районному Будинку культури відбувся літературно-музичний вечір «Музика Гідності – Поезія Свободи».

Із патріотичними номерами виступили Василь Дарчук, Катерина Іващик, Юлія Черчик, дуети Людмила Синютіна та Людмила Борисюк, Ірина Волошко та Роман Зінчук. Вірші Василя Стуса, Василя Симоненка,Олени Теліги, Олександра Олеся прозвучали у виконанні Раїси Квач, Лариси Касьян, Ніни Повар, Сергія Семьонова та Сергія Гладуна перегукувалися із подіями, що відбуваються сьогодні на сході нашої держави.










1

1





1

1


1

1




2


1

2


 

Коментарі
09 Січня 2018, 16:13
Повиганяли бюджетників. Де простий люд, ВИРОДКИ?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024