Як у Семках відзначили престольне свято

24 Листопада 2017, 18:44
1837

У селі Семки 21 листопада відбулося торжество престольного свята з нагоди дня пам’яті Архангела Михаїла та святих Ангелів і Архангелів.

Його історія налічує понад два десятиліття і вже декілька поколінь семківського люду долучилися до благоустрою святині. Про це повідомляється на сайті Колківського благочиння.

Цьогоріч ранкову Літургію в Свято-Михайлівському храмі з благословіння єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, звершили три священики: протоієрей Роман Палій з Копилля, протоієрей Роман Кравчук з Комарово і настоятель храму – протоієрей Микола Новосад. Возвишеності служби  Божої додавав спів церковного хору під керівництвом матінки Тетяни Новосад. Радували око і квіткові композиції в Божій оселі, зроблені на пожертви благодійників. Кульмінацією, урочистої відправи стало святе Причастя, коли дорослі та діти прийняли в своє серце Христа.

Хрестний хід з нагоди другої Пасхи, зважаючи на прохолодну погоду,  завершився вже у храмі. Радісно було чути урочисте многоліття, споглядати сяючі обличчя  присутніх богомольців, щасливі очі діточок, які за чемне поводження отримали солодкі гостинці.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024