У Маневицькому районі створять «нову українську школу»

28 Листопада 2017, 21:38
7700

Голова Маневицької РДА Андрій Линдюк повідомив про зустріч із головою ОДА Володимиром Гунчиком, під час якої прийняли рішення розпочинати новий важливий для району проект – створення нової української школи.

«Вже не раз писав, що ми значну увагу приділяємо освітній галузі. І коли 2 роки тому ми багато чого нового започатковували, мало хто вірив в реальність наших ідей. А на сьогодні поетапно все стає реальністю, – написав Линдюк у Facebook. – Отже, протягом 2018 року всі середні школи матимуть нові комп’ютерні класи, буде замінено всі дошки на нові, почнемо масово купувати нові, сучасні парти тощо. І, що важливо, продовжуємо осучаснювати і зовнішній, і внутрішній освітній простір.

Стартувати будемо із найбільшої школи району, яка в ближчому часі, згідно нового Закону «Про освіту», називатиметься ЛІЦЕЄМ!»

У дописі також зазначено, що зміни будуть не тільки зовнішні, благоустрій також буде сучасний, а й внутрішні. Відремонтуються усі коридори. Цілком із новим обладнанням матимемо кабінети фізики, хімії, біології та інші. Максимально обладнаються майстерні трудового навчання. Повністю оновиться, також й інвентарем, спортивний та актовий зал.


2

 

Коментарі
01 Грудня 2017, 20:10
А молодь мре, а молодь деградує, - це так Линдюк фасад ГОСВІТИ рехформує
01 Грудня 2017, 21:42
Біда ...КОЛИ ДУРНІ БЕЗ СУМНІВІВ, а мудрі завжди вагаються, особливо коли вони у владі, а якщо це все робиться цілеспрямовано з підміною понять, то це злочин
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024