Профспілкова організація Маневицького лісгоспу найкраща в області

11 Грудня 2017, 17:17
2867

За найкращу профспілкову організацію нагородили голову профкому ДП «Маневицьке лісове господарство» Ольгу Пащенко.

Ольга Миколаївна отримала грамоту, нагрудний знак та посвідчення до нагрудного знака ФПУ (Федерація Профспілок України) «Профспілкова звитяга». Про це йдеться на сайті ВОУЛМГ.

На рахунку Профспілкової організації ДП «Маневицьке ЛГ» дуже багато добрих справ. Основним завданням профспілкової організації є, в першу чергу, захист соціально-економічних та трудових прав спілчан.

Завдяки тому, що підприємство перераховує 5% від фонду заробітної плати на потреби профспілки – це дає можливість допомагати працівникам.

Профспілкова організація отримує багато прохань про допомогу на лікування нашим працівникам, ветеранам та працівникам галузі та завжди сприяє вирішенню цих питань.

Також працівники мають можливість оздоровитись на базі відпочинку «Світязь» та на морі.

Багато різних пільг, які встановлені колективним договором, мають працівники лісгоспу та можуть ними користуватись.

Робітники виписують ліс із 50% знижкою від реалізаційної ціни на будівництво та ремонт житлових споруд. За харчування в їдальні підприємства профком повертає 50% вартості витрачених коштів.

Зараз профспілкова організація закуповує солодкі подарунки від Святого Миколая дітям працівників лісгоспу.

Сприяла профспілкова організація переможцям конкурсу на найкращий проект дендрологічного парку, скверу чи пам’ятної алеї. В Галузійській загальноосвітній школі подвір’я прикрашає сквер з декоративним посадковим матеріалом, в Маневицькій ЗОШ №2 створили альпінарій та висадили липову алею. Посадковим матеріалом повністю забезпечив лісгосп.

Спілчани висловлюють глибоку повагу та вдячність директору та голові профспілкової організації за можливість отримувати пільги.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024