Маневицький військкомат серед кращих у області

14 Січня 2018, 10:47
7306 Джерело: Буг

Зі слів військового комісара обласного військкомату Романа Кулика, у 2017 році рівень виконання завдань вищого керівництва держави та Генерального штабу Збройних сил України щодо комплектування військових частин кандидатами на військову службу за контрактом становить 74 %.

Про це пише Конкурент.

Волинський ОВК за підсумками роботи у минулому році у рейтингу Генерального штабу посів 16 місце в Україні. Слід також зазначити, що найкращим в області залишається Володимир-Волинський військовий комісаріат (92 % від запланованого). Натомість, найгірші – Камінь-Каширський та Ківерцівський, – повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Серед заходів, які проводили на теренах краю: трансляція відеороликів на телебаченні, виготовлення поліграфічного матеріалу, розміщення білбордів
тощо. Суттєву допомогу військовим комісаріатам надали представники Любешівського та Маневицького районів.

«Перед нами стоїть завдання: до кінця лютого доукомплектувати 14-у ОМБ – це 370 чоловік. На сьогодні прийнято лише двоє. Ще 12 проходять медичний
огляд», – повідомив Роман Кулик.

Що ж стосується осіннього та весняного призову, то їх виконали на 100 %. Однак велика кількість призовників взагалі не з'явилася.  До поліції надіслали списки громадян, які ухиляються від виконання громадянського обов'язку. До слова, відповідний призов будуть проводити щоквартально.

Коментарі
15 Січня 2018, 22:29
Досить нав'язувати нам патріотизм
17 Січня 2018, 00:26
Тоді поясніть чому призивають уже тих хто по два рази відбув свій обов'язок? Що в районі більше нема кому виконувати перед державою обіцяне державою? Пам'ятаю 2014, забрали чоловіка, через переживання завмерла дитина в утробі, ще одна дитина на руках їсти хоче, а годувальника забрали, попала в лікарню, ставились як до бидла, принижували, ліки нема за що купити, бо за останні копійки і за допомогою односельчан купили бронежилет.Грошей навіть на хліб не було, ходила на воїнкомат просила допомоги, начхати, ми твого чоловіка туди не посилали, твої проблеми, ось така відповідь.Слава Богу повернувся живий, здоров'я нема, не знаю навіть як вижила, за рік посивіла як баба 80років, скільки можна знущатися, чому одні і ті ж самі мають іти? Мої діти теж їсти хочуть і лікуватись так само як і ті чиї батьки і поняття немають як це.Майте вже совість, скільки будете знущатися? Я теж хочу жити як і всі.
17 Січня 2018, 00:32
Своїх синів спочатку відправте, премії получили значить не погані.
17 Січня 2018, 00:45
Лікування безкоштовного нема, пільги тільки на папері, побував в плєну, ще приходилось доказувати, що таки поранення отримав в АТО, і йти кого і від чого захищати? Одні плачуть бо їх сім'ю зачипило, діти без батьків залишились, а інші святкують з феєрверками, наш район не вістав, подумали б трохи головою, схаменіться!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024