У Галузії відкрили дитячий садочок

16 Січня 2018, 14:51
7185

У селі Галузія Маневицького району відкрили дитячий садочок «Колобок» на базі Галузійської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Цієї події тут чекали з особливим нетерпінням, адже охочих отримати дошкільну освіту в селі досить багато. Наразі в приміщені школи створена одна група змішаного типу, яка розрахована на 24 дитини. Про це повідомляє прес-служба ДП «Маневицьке ЛГ».

Відкриття відбулося у понеділок, 15 січня.

Вагомий внесок у підготовці до відкриття дошкільного навчального закладу зробили маневицькі лісівники, зокрема лісничий Галузійського лісництва ДП «Маневицьке лісове господарство» Віктор Снітко.

Від адміністрації ДП «Маневицьке лісове господарство» дошкільному закладу подарували сучасний 50-дюймовий LED телевізор та всі комплектуючі до нього.

Голова профспілкової організації Ольга Пащенко привітала директора школи з довгоочікуваною подією, яка стала справжнім святом для дітей та їхніх батьків, побажала успіхів, процвітання, терпіння, здоров’я діткам та вихователям.

Після урочистостей присутні на святі з радістю та хвилюванням переступили поріг закладу і побували в гостинних стінах дитсадка, де кожен зміг помилуватися затишком дитячої кімнати.

3

1

2

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024