У Маневичах відбувся благодійний марафон

18 Січня 2018, 13:20
2390

У районному Будинку культури відбувся щорічний Різдвяний благодійний марафон «Бог багатий милосердям». 

Мета цього марафону – зібрати кошти для дорого вартісного лікування важкохворих дітей району. Про це інформує відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

14 січня до доброї справи долучилися: дитячий вокальний ансамбль «Зорепад» ЦТДЮ, церковні хори Свято-Воскресенського храму УПЦ, Свято-Троїцького храму УПЦ КП, храму на честь ікони Божої Матері «Живоносне джерело», Української православної церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Київського патріархату, представники релігійної громади Християн Віри Євангельської. Своїми піснями, колядками вони доносили до кожного присутнього у залі те, що завжди потрібно вірити у краще, допомагати іншим і не забувати робити добро.

Кожен, хто бажав, міг взяти участь у благодійному марафоні. Насолоджуючись колядками, щедрівками присутні вносили грошові пожертви, цим самим, роблячи вклад у здоров’я маленьких хворих маневичан.

Благодійники вкинули у корзини 9280 гривень. Цю суму передадуть на лікування тяжко хворим дітям, яких визначить Маневицька районна рада Церков на своєму засіданні, про що громадськість повідомлять згодом.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024