Оконськ: рятувальники розповіли місцевим жителям як уникнути пожеж

18 Січня 2018, 15:13
3351

Маневицькі рятувальники спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели навчання населення з правил пожежної безпеки у селі Оконськ.

Рятівники завітали до помешкань багатодітних сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та осіб, що зловживають спиртними напоями, одиноких та престарілих людей. Під час візиту рятівники спілкувались з жителями села, перевіряли стан печей, оглядали електроприлади та давали поради по їх безпечному використанню. А щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в побуті їм роздали тематичні листівки. Про це повідомляє УДСНС України у Волинській області.

Після профілактичних обходів помешкань селян, рятувальники винесли на розгляд керівництва сільської ради порушення ППБ у житлових будинках, що вони виявили під час відпрацювання у населеному пункті.

Також в онвлений куточок з БЖД Оконської сільської ради працівники Маневицького РВ УДСНС України надали допомогу у вигляді друкованої продукції для розповсюдження та навчання мешканців села з правил пожежної безпеки працівниками сільської ради.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024