Маневичі: влаштували ярмарок вакансій

20 Січня 2018, 13:46
2106

Для задоволення потреб роботодавців і безробітних Маневицький районний центр зайнятості вишукує нові форми роботи, зокрема нещодавно розпочали розповсюджувати флаєри серед населення з інформацією про актуальні вакансії в районі з орієнтовними датами ярмарків вакансій.

Маневицький центр зайнятості організував ярмарок вакансій безпосередньо на виробництві у корпорації «POLKOGROUP», метою якого було ознайомити шукачів роботи з умовами праці та надання роботодавцю можливості презентувати власне підприємство, – повідомляють у Маневицькому РЦЗ.

Варто зазначити, що підприємства корпорації спеціалізуються на переробці ягід та грибів. Наразі підприємства модернізуються, оскільки фірма зацікавлена у розширенні потужностей. Відтак, планується збільшити кількість штатних працівників. Керівник підприємства Ірина Мартинюк особисто презентувала підприємство, а також більш детально розповіла про рівень заробітної плати, вимоги до працівників та графік  роботи.

Наприкінці заходу 11 шукачів роботи виявили бажання працювати у корпорації. У результаті проведення ярмарки вакансій було видано 2 направлення на роботу тимчасового характеру та 9 на постійну роботу.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024