Колки: рятувальники перевірили знання працівників лісгоспу

23 Січня 2018, 13:54
2248

У Колківському лісгоспі перевірили знання працівників з питань охорони праці.

22 січня перед працівниками державного підприємства виступили провідний фахівець Маневицького РВ УДСНС  України А.О. Слупачик, інженер з охорони праці Н.О. Рейкіна, страховий експерт з охорони праці Ківерцівського відділення УВДФСС – Л.М. Кудренко та інженер з охорони та захисту лісу С.В. Оксенюк, – повідомляє Маневицький районний відділ У ДСНС України у Волинській області.

Вони провели періодичне навчання та перевірку знань  з питань промислової безпеки та охорони праці, інших нормативно-правових актів, пожежної безпеки, електробезпеки, санітарно-епідеміологічного забезпечення.

Фахівець Маневицького РВ УДСНС розповів про Державну політику у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та Єдину державну систему цивільного захисту, правила пожежної безпеки у побуті в осінньо-зимовий період (пічне опалення та електрика), дії при знаходженні ВНП та підозрілих предметів, дії при надзвичайних ситуаціях та бойових діях, правила поведінки на воді взимку та при обмороженні і т.д.

На підприємстві також оновлений куточок цивільного захисту з новими матеріалами сезонного характеру.

Знання перевіряли у формі тестових завдань.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39