Маневицьких чорнобильців годувати у школах збиралися фірми без достатніх засобів, – РДА

23 Січня 2018, 20:07
3254

Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації оголосило закупівлю послуг з харчування дітей у школах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Маневицького району.

Закупівля була оголошена 22 грудня 2017 року. Свої пропозиції учасники подавали до 22 січня цього року, – пише на сайті райдержадміністрації.

До Антимонопольного комітету України через електронну систему закупівель 17 січня подали 2 скарги на умови проведення закупівлі. Підприємства, які не мають достатніх засобів для надання послуг з харчування, оскаржують вимоги з надання послуг. Скарги прийняли до розгляду, який відбудеться 1 та 2 лютого. Після їх розгляду електронна система закупівель відновить початок проведення електронного аукціону.

«Дата та час проведення електронного аукціону визначається електронною системою автоматично, але не раніше, ніж через 5 днів після оприлюдення протоколу розгляду тендерних пропозицій. Тобто, чим швидше розглянуться пропозиції учасників, тим швидше по факту відбудеться аукціон та відновиться харчування в школах за державні кошти», – йдеться на сайті.

Тендерний комітет управління, як замовника послуги, забезпечує  складання, затвердження  документів з питань закупівлі, в тому числі встановлює вимоги з організації харчування дітей, що потерпіли від Чорнобильської катастрофи. Водночас закон надає право учасникам тендеру оскаржувати будь-які вимоги чи рішення тендерного комітету.

 
Коментарі
24 Січня 2018, 09:45
А можна тендер робити на цілий навчальний рік? Та скільки це буде продовжуватися?
25 Січня 2018, 10:39
Та це позор, засуджених в тюрмі три рази на день годують, безкоштовно..., А дітей в школах взагалі не годують, коли вже депутати нажеруться..... А в садочках за батьківські гроші теж приходиться малечу годувати.
25 Січня 2018, 10:42
Та це позор просто, зеків в тюрмі три рази в день годують, а дітей в школі взагалі не годують, це нормально, коли вже наші дорогі депутати нажеруться, і не соромно діток обідати......???
25 Січня 2018, 13:37
А що можна говорити про нашу владу, якщо уже вкотре наступають на одні і тіж граблі. Кажуть на помилках учаться, але це не про НИХ. То можливо проблема не в учасниках тендеру,а у наших районних можновладців????? Їх діти до школи,можливо, не ходять і їм всеодно. Ганьба.
25 Січня 2018, 21:14
ТО Ж КОЛИ ВІДНОВИТЬСЯ ХАРЧУВАННЯ???
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024