У маневицькому ЦНАПі розповіли про популярні адміністративні послуги

26 Січня 2018, 17:00
3069

Члени клубу «Золотий вік», який діє при територіальному центрі, відвідали Центр надання адміністративних послуг.

24 січня начальниця відділу Наталія Скороход  розказала про популярні адміністративні  послуги, які надаються через Центр. Зокрема, порядок реєстрації місця проживання, державну реєстрація речових прав на нерухоме майно та бізнесу, прийом документів для надання субсидії, – йдеться на сайті РДА.

Члени клубу ознайомилися із організацією роботи Центру, яка розпочинається   із зустрічі клієнта на рецепції та видача талончика для подальшого обслуговування. У двох адміністративних залах є достатньо місця для очікування. Електронна черга прозоро висвітлює порядок прийому  чітко за нумерацією талонів. Виклик клієнта відображується на електронному табло. З метою  привернення уваги клієнта виклик  підсилюється звуком.

Гостей  цікавило, чи багато ЦНАПів в області мають такі сучасні умови роботи та обслуговування, які адміністративні послуги є платними та які категорії громадян звільнені від сплати адміністративного збору, який  графік прийому громадян, тощо.  Присутні одержали ґрунтовні відповіді на всі запитання та перспективу подальшого удосконалення.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024