Прилісне, Галузія: «шерстили» безвідповідальних батьків

30 Січня 2018, 16:56
3905

Відбувся рейд «Діти вулиці» на території Прилісненської сільської ради (с. Прилісне, с. Галузія,) за участю працівників служби у справах дітей Маневицької райдержадміністрації та начальника гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради.

Під час проведення рейду перевірили умови проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, де батьки не забезпечують їх утримання, виховання та розвиток. Вразила безвідповідальність деяких батьків, які утримують своїх дітей в антисанітарії, бруді та і самі батьки знаходяться в стані алкогольного сп’яніння, – повідомляють у службі у справах дітей райдержадміністрації.

З батьками проведено попереджувально-роз’яснювальну роботу щодо наслідків неналежного виконання ними батьківських обов’язків відносно малолітніх та неповнолітніх дітей, недопущення вчинення жорстокого поводження та насильницьких дій щодо дітей, а також роз’яснено юридичну складову даного питання. Здійснено профілактику негативних явищ, соціально-небезпечних хвороб та ризиків залежностей.

З дітьми проведено інформаційно-просвітницьку роботу щодо їхніх прав і обов’язків, та популяризацію здорового способу життя. За результати обстежень на районний відділ поліції направлено 3 клопотання про притягнення батьків до відповідальності за ст 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024