В столиці обговорили якість продукції Маневицького лісгоспу

07 Лютого 2018, 17:43
2982

Працівниця Маневицького лісгоспу Ірина Остапчук взяла участь у розширеному засіданні робочої групи з розробки національних стандартів лісової сертифікації для України.

Воно відбулося 6 лютого у Києві на базі Навчально-наукового інституту лісового та садового-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Одним із важливих питань, що розглядалися, було, власне, розширення сфери дії FSC національного стандарту системи ведення лісового господарства для України через включення вимог щодо недеревинної лісової продукції. Під час засідання було також розглянуто та обговорено проект сертифікації недеревних лісових ресурсів ДП «Маневицьке лісове господарство».

Нагадаємо, що 27 вересня 2017 року директор ДП «Маневицьке ЛГ» Володимир Радіон підписав Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з питань підготовки підприємства до сертифікації системи ведення лісового господарства за схемою FSC в частині вимог щодо недеревинної лісової продукції.

Саме аудит із присвоєння  сертифікації недеревинної лісової продукції заплановано вже на початку березня.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39