«Ці історії про «Волиньприродресурс» та гори золота – нереальні. Цього не буде», – помічник нардепа Івахіва

09 Лютого 2018, 14:18
1907

Волонтер, помічник нардепа Степана Івахіва, популярний блогер Денис П’ятигорець поділився враженнями від роботи команди Ігоря Палиці.

«Не бачу: покажіть мені, де вона? Де глобальні проекти, релізовані на Волині? Де проекти з енергозбереження, з тепломодернізації, соціального розвитку та інші?», – ідеться в розмові журналіста Руслана Пилипчука, викладеній у виданні Конкурент.

Помічник нардепа  переконаний, що команда «УКРОПу» та їхніх однодумців наведе на противагу створення комунального підприємства «Волиньприродресурс» та скаже: «Ми прийняли рішення, хочемо добувати, це принесе мільярди»…Проте мільярди для кого?

«Волиньприродресурс» – це структура, яка декларує, що всі волинські надра будуть приносити гарний профіт для області. Але давайте подивимося. В нас є підприємство «Волиньторф» (розташоване у Маневицькому районі, – від ред.)», – каже Денис П’ятигорець, – І що? Там якісь класні дороги? Хтось їздить на «Maserati»? Там є лед-освітлення на вулицях, сучасні школи? Є велике підприємство, яке декларує, що воно дуже успішне та заробляє великі гроші…».

Денис П’ятигорець зауважив, що їхній прибудок ніяк не позначився на Маневицькій громаді. Окрім того, що люди мають робочі місця. Але разом із цим знищені ліси, нерекультивована земля.

«Ці історії про «Волиньприродресурс» та гори золота – нереальні. Цього не буде», – каже він.

Також помічник нардепа навів приклад областей, в яких видобувають газ. На питання, чи там всі багатії, сам же й відповідає – ні.

Спілкувався: Руслан ПИЛИПЧУК

Фотографувала: Валентина Мельник

Коментарі
09 Лютого 2018, 17:45
Правда
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024