Маневицький район: визначаються з тим, хто харчуватиме дітей-«чорнобильців»

14 Лютого 2018, 14:18
3564

Управління соціального захисту населення Маневицької райдержадміністрації оголосило закупівлю послуг з харчування дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Маневицького району Волинської області.

Процедуру закупівлі було заблоковано Антимонопольним комітетом України на період розгляду скарг, які стосувались вимог тендерної документації, що були подані 17.01.2018 року суб’єктами господарювання у сфері надання послуг з харчування. 7.02.2018 Антимонопольним комітетом України через електронну систему закупівель оприлюднено рішення щодо внесення змін до тендерної документації, що є обов’язковим до виконання. Про це повідомляють в управлінні соціального захисту населення РДА.

Управління внесло зміни до тендерної документації, на підставі яких  електронна система закупівель встановила термін подачі пропозицій учасників до 19.02.2018. Після  розгляду пропозицій електронна система закупівель встановить конкретну дату електронного аукціону, харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів за бюджетні кошти на території району відновиться  після підписання договору з переможцем закупівлі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024