11-класника з Маневич обурила поведінка героя відомого телесеріалу

16 Лютого 2018, 10:01
3484

143 есе підлітків про проблеми в українських медіа засвідчують: журналістам слід вивчати запити молодої аудиторії, якщо вони не хочуть її втратити. Підлітки хочуть більше українських фільмів і цікавих програм та серіалів, більше «пропаганди творчості, кохання й розуму», менше негативу й зовсім не хочуть бачити рекламу «засобів для дорослих розваг».

Викликає невдоволення не лише засилля негативу, але й у принципі брак цікавого контенту для молоді. Це центральна проблема, про яку писали учасники й учасниці, – повідомляє MediaSapiens+.

«Ми насправді хочемо, щоб діти, які переглядають «Київ вдень та вночі» (Новий канал), «Зоряні яйця» (Новий канал), «Слідство ведуть екстрасенси» (СТБ), «Реальну містику» (Мега) та інші телепередачі, тверезо оцінювали ситуацію та змінювали її? Взяти до прикладу перше. Один із головних героїв цього серіаліті Богдан постійно міняє партнерок, зраджуючи своїм обраницям. Проте на екранах він постає красунчиком, що заробляє на життя за допомогою фотосесій і ні про що думає. Уже маючи дитину, він і надалі зраджує своїй нареченій, але це не спиняє підлітків, які захоплюються ним, адже: «Хлопець сам у великому місті, виживає як може», – кажуть мої однолітки. Ця ситуація викликає у підлітків бажання діяти аналогічно, адже навіть зазнаючи горя, у нього все швидко налагоджується», – пише Давид Козка, одинадцятикласник із селища Маневичі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром