Велика Осниця: як пройшла нарада керівників шкіл

24 Лютого 2018, 09:00
5900

У селі Велика Осниця відбулась нарада керівників закладів освіти Маневицького району.

У нараді взяв участь голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк. Її провели 22 лютого на базі місцевої школи, – повідомляє відділ освіти Маневицької РДА.

Голова РДА та начальник відділу освіти підтримали ініціативу директорки Віти Ковбасюк щодо створення нового освітнього простору в школі. Для цього навчального закладу із районного бюджету виділили кошти на всі потрібні матеріали, а працівники школи здійснили задумане.

Під час екскурсії школою директорка ознайомила присутніх з історією ідеї і тим, як вона реалізовувалася. 

Розпочав нараду Андрій Линдюк, який сконцентрував увагу на підписанні меморандуму щодо утворення інклюзивно-ресурного центру в районі, створенні належних умов для НУШ (1 класів), розвитку освіти та сільської медицини.

На порядок денний винесли питання:

  • Про дотримання керівниками закладів освіти Законів України «Про освіту» та «Про публічні закупівлі» в межах повноважень (начальник відділу освіти В.Книш);
  • Про підготовку до сертифікаційного та пробного ЗНО (методист методкабінету відділу освіти РДА В.Козачук);
  • Про освоєння інформаційно-комп’ютерної грамотності працівниками закладів освіти на базовому (головний спеціаліст в.о. В.Фурманчук);
  • Про підготовку педагогів, які навчатимуть учнів 1 класу у 2018-2019 р.н., про підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2018», про особливості оцінювання робіт, які подані на конкурс «Творчі сходинки педагогів Волині» (завідуюча методкабінетом С.Пацаманюк.)

Обговорили питання заробітної плати педагогів, утримання шкіл та матеріально-технічного забезпечення.


2

1

1

1

1

1

 

Коментарі
25 Лютого 2018, 15:35
Жах! Шо зробили з школи. Навіть палітра плаче (див. стнаннє фото)
26 Лютого 2018, 00:21
Аби учням подобалося.
02 Березня 2018, 12:38
Шкода , що ми можемо лише заздрити іншим та критикувати....<br/>Ніхто нікому не заважає зробити краще, але для цього потрібно шукати ресурси, закачувати рукава та робити, а тут ввімкнув комп'ютер та й &quot;робота робиться&quot; обгадив на всі сторони. Прикро, що є такі люди, але ж ,хто не робить того не критикують, а хто хоч щось робить, то ніколи не буде критикувати інших...<br/><br/>PS.мені подобається ...все по-сучасному.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024