У школах Маневицького району харчуватимуть дітей

27 Лютого 2018, 13:59
4946

З середини березня в освітніх закладах Маневиччини діти отримуватимуть гаряче харчування.

19 лютого відбулося розкриття тендерних пропозицій щодо надання послуг із харчування дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Мова йде про ті навчальні заклади, які розташовані на території радіоактивного забруднення Маневицького району, – інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

До аукціону допустили двох учасників: ТОВ «ПРОДТОРГ-НГ» та ТОВ «АТОМСЕРВІС». За результатами електронного аукціону, який відбувся 26 лютого, найбільш економічно вигідна пропозиція ТОВ «АТОМСЕРВІС».

Управління соціального захисту Маневицької райдержадміністрації у максимально стислі строки здійснить розгляд тендерних пропозицій на їх відповідність технічним та іншим вимогам тендерної документації.

Відповідно, з 12 березня розпочнеться гаряче харчування дітей у Маневицькому районі.

Окрім того, 22 лютого відбулося розкриття тендерних пропозицій щодо надання послуг із харчування для дітей (аналогічної категорії) у навчальних закладах, розташованих на території Любешівського району. До аукціону, який відбудеться вже 1 березня, допущено два учасники: ТОВ «ПРОДТОРГ-НГ» та ТОВ «АТОМСЕРВІС».

Гаряче харчування дітей у Любешівському та Камінь-Каширському районах розпочнеться в третій декаді березня поточного року.

Варто нагадати, що проблеми із забезпеченням гарячим харчуванням у навчальних закладах кількох районів області склалися в наслідок подання скарг щодо умов проведення закупівель, що й призупинило процес. Тож управління соціального захисту населення Маневицької райдержадміністрації 22 грудня 2017 року оголосило про закупівлю послуг із харчування дітей. Пропозиції учасники закупівлі подавали до 22 січня 2018 року. Однак, 17 січня 2018 до Антимонопольного комітету України через електронну систему закупівель подано 2 скарги щодо умов проведення закупівлі: підприємства, які не мали достатніх засобів для надання послуг із харчування, оскаржили вимоги з надання послуг. Скарги прийняли до розгляду, а саму процедуру призначили на початок лютого 2018 року. Після розгляду електронна система закупівель відновила початок проведення електронного аукціону. Слід зазначити, що дату та час проведення електронного аукціону електронна система визначає автоматично, але не раніше, ніж через 5 днів після оприлюднення протоколу розгляду тендерних пропозицій. Так передбачено Законом України «Про публічні закупівлі».

Коментарі
27 Лютого 2018, 23:38
В нас завжди так хто поганий невістка, так і зараз поки не поїхала делегація до києва, всіх все влаштовувало, тільки вказівка з верху всіх все і знайшлося, молодець наш депутат так тримати.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024