Школяр із Маневицького району став призером обласного конкурсу

28 Лютого 2018, 10:35
2882

Вихованці гуртка «Майстер-конструктор» Маневицького районного Центру творчості дітей та юнацтва, представляли район в обласному конкурсі – захисті науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок з науково-технічного напряму в секціях: юні  техніки і дослідники промисловості  та сільського господарства, юні техніки і дослідники в науково-дослідницькій і конструкторській діяльності.

Про це Район.Маневичі інформує  Центр творчості дітей та юнацтва.

Мета заходу – створення сприятливих умов  для  розвитку   винахідництва та  раціоналізаторства на  Волині,  як ефективного засобу підвищення ролі науково-технічної творчості у всебічному  розвитку  особистості, задоволення   освітніх потреб, інтересів  та  схильностей  учнівської молоді  до  науково-експериментальної, дослідницької, техніко-конструкторської  та інших видів діяльності.

Їхні  розробки – діючі  прилади  власного  винахідництва.  У конкурсі-захисті учасник  команди Яценюк Микола, учень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Будки, в  особистому заліку виборов  почесне  ІІІ місце.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром