У Маневицькому районі посилять охорону бурштину

07 Березня 2018, 13:11
3205

У Маневицькому та Любешівському районах на весняно-літній період до забезпечення правопорядку щодо видобутку бурштину залучать військовослужбовців Національної гвардії України. 

Про це йшлося у вівторок, 5 березня, під час робочої зустрічі керівництва волинської поліції із заступником начальника Західного територіального управління Нацгвардії  України Валерієм Смоловим, – інформують на сайті ГУНП у Волинській області.

Учасники зустрічі проаналізували стан публічної безпеки на території Маневицького та Любешівського районів, відпрацювали механізми спільних дій правоохоронців.

Заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак, проінспектував підрозділи поліції, які нині забезпечують правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину, перевірив готовність правоохоронців до несення служби з початком весни, стан їх побутових умов у місцях дислокації.

У робочій зустрічах взяли також участь заступник начальника управління превентивної діяльності волинської поліції Віталій Тортина, начальник патронатної служби апарату Волинської ОДА Борис Кондратюк, а  також  голови Маневицької і Любешівської районних державних адміністрацій.

Нагадаємо, в березні поліцейські припинили спробу незаконного видобутку бурштину на території Куклинського лісництва Маневицького району. За фактом порушення правил використання надр слідчі проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 240 Кримінального кодексу України.

Коментарі
07 Березня 2018, 16:58
Ще сто років там будуть стояти, а зробити видобуток легальним слабо?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024