Маневичан запрошують в ряди поліції

07 Березня 2018, 18:12
2298

У Маневичах відбулася ярмарка вакансій, яку провели представники Патрульної поліції в місті Луцьк.

Цей захід організували 6 березня в приміщенні Маневицького районного центру зайнятості з метою орієнтації зареєстрованих безробітних на участь у конкурсі для подальшої служби поліцейськими та інспекторами Патрульної поліції. Про це повідомляє Маневицький РЦЗ.

Інспектор по зв’язках з громадськістю Управління патрульної поліції м. Луцьк Ольга Шмігель розповіла про умови оформлення заявки та анкети, необхідні документи, особливості прийому та проходження служби в Патрульній поліції.

Для кандидатів на вакантні посади пропонують заробітну плату від 8000 гривень, дружню командю та можливість кар’єрного зросту.

Інспектор зазначила, що якщо Ви – громадянин України, віком від 20 до 35 років включно, вільно володієте українською мовою, маєте повну загальну середню освіту, законослухняний та маєте не заплямоване минуле, в наявності або готові отримати права водія категорії «В», з міцним здоров’ям та високою психологічною стійкістю, готові віддано служити людям та хочете вступити до патрульної поліції – необхідно заповнити анкету онлайн на сайті patrol.police.gov.ua/jobs та чекати електронного листа із запрошенням на подання документів та участі у конкурсі.

Також додаткову інформацію можна отримати за телефоном +38 044390 65 00.

Насамкінець кожен з учасників мав можливість особисто поспілкуватися з представниками патрульної поліції та отримати індивідуальну консультацію щодо можливості самореалізації в сучасних умовах. 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024