Будки: педагогів навчали позитивно мотивувати уроки математики

09 Березня 2018, 17:21
3279

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Будки 6 березня відбувся семінар-практикум для вчителів математики закладів загальної середньої освіти Маневицького району на тему: «Впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес з метою формування позитивної мотивації на уроках математики».

У роботі семінару взяла участь Трачук Тетяна Володимирівна, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів ВІППО, кандидат педагогічних наук, – повідомляє сайт відділу освіти Маневицької РДА.

Касян Володимир Іванович, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Будки  ознайомив з роботою закладу.

Змістовною  була  презентація вчителя математики загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Будки  Оксенюк Валентини Володимирівни «Мотивація навчальної діяльності шляхом використання творчих завдань та методу проектів».

Панько Світлана Василівна, керівник районного методичного об’єднання вчителів математики звернула увагу на використання інформаційно-комунікативних   технологій у практиці роботи вчителя математики. Лижнюк Лілія Феодосіївна, вчитель математики  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Будки зупинилась на питанні мотивації навчальної діяльності на основі інтерактивних технологій. Каращук Фаїна Іванівна, вчитель математики ЗОШ І-ІІІст.№1 ім.Героя України Андрія Снітка смт.Маневичі ознайомила учасників семінару з сучасними освітніми технологіями.   Методист відділу освіти Маневицької районної державної адміністрації Лукашук Володимир Лук’янович акцентував увагу на важливості застосування на уроках математики електронних освітніх ресурсів,  ознайомив учасників семінару з реалізацією в районі проекту «Освоєння інформаційно-комп’ютерної грамотності».

Трачук Тетяна Володимирівна, доцент кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів ВІППО, кандидат педагогічних наук провела майстер-клас «Методи і способи мотивації інтересу учнів до вивчення математики» та зупинилась на підготовці  учнів до ЗНО з математики.

Коментарі
09 Березня 2018, 23:02
треба старих вчителів повиганяти
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024