У районний будинок культури шукають нового керівника

13 Березня 2018, 10:02
2413

Маневицька районна рада вдруге оголосила конкурс на заміщення посади директора районного будинку культури.

Його керівником може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки, – йдеться на сайті районної ради.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що засвідчує особу,

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційних листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми;

- програма розвитку районного будинку на один і п’ять років.

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Конкурс проходитиме від 10 березня по 9 квітня.

Документи можна надіслати на поштову адресу: смт Маневичі, вул. Некрасова, 5, телефон 0337621988.

Електронну адресу відділу культури Маневицької РДА: kultura@manadm.gov.ua

Персональний склад конкурсної комісії формується до 27 березня 2018 року. До складу конкурсної комісії подають по три кандидатури члени трудового колективу, громадські організації в сфері культури відповідного функціонального спрямування та Маневицька районна рада. Просимо подати кандидатури до складу конкурсної комісії відповідно до статті 213 Закону України «Про культуру» за адресою: смт Маневичі, вул. Незалежності, 30, телефон 0337621170 та електронну адресу Маневицької районної ради [email protected]. Дата початку формування конкурсної комісії: 12 березня 2018 року.

Нагадаємо, раніше конкурс проходив з 27 листопада по 26 грудня 2017 року. Свою кандидатуру на конкурс подали дві особи Людмила Синютіна та Сергій Гладун.

Коментарі
16 Березня 2018, 14:28
Чому не проголосували за Сергія Гладуна ?
16 Березня 2018, 14:32
Все будується на брехні. А це поганий початокю. Згинуть наші воріженьки . Допоки їх покарає Господь то він нас карає уже.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024